De psychologen achter RaiseYourIQ

Het SMART Trainingsysteem is ontwikkeld door Relational Frame Training Ltd., een bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein van de National University of Ireland, Maynooth. Auteurs, docenten en psychologen Dr. Bryan Roche en Dr. Sarah Cassidy hebben de SMART training methode ontwikkeld aan de hand van jarenlange laboratoriumstudies en studies op scholen. Dr. Roche en Dr. Cassidy zijn nog steeds de stuwende kracht achter het onderzoek naar cognitieve en mentale prestaties en hoe de intellectuele vaardigheden van mensen van alle leeftijden te verbeteren.

Ons Team


Bryan_2

Dr. Bryan Roche

Oprichter en Hoofd Wetenschappelijk Onderzoek.

Dr. Bryan Roche is psycholoog, onderzoeker en associate fellow van de British Psychological Society en werkt al meer dan 16 jaar als onderzoeker en docent (Professor in de Psychologie) op het gebied van de gedragsanalyse. Hij is auteur van vele wetenschappelijke artikelen over het menselijk leren en zijn werk is meer dan 1000 keer geciteerd door collegae. Samen met onder andere de grondlegger van de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Steven Hayes heeft hij het invloedrijke boek over de Relational Frame Theorie geschreven. Hierop is enerzijds de ACT gebaseerd en anderzijds de SMART methode. Hij is co-redacteur van het vervolgboek 'Advances in Relational Frame Theory (2013)'. Bezoek zijn website van de National University of Ireland, hier om zijn wetenschappelijke studies en werkzaamheden te bekijken.Sarah_cassidy_3

Dr. Sarah Cassidy

Oprichter en Hoofd Onderwijsactiviteiten

Dr. Sarah Cassidy is een geregistreerd psycholoog en psychodiagnosticus. Meer dan tien jaar heeft zij bij kinderen met leer- en gedragsmoeilijkheden psychologisch onderzoeken gedaan, zowel in haar eigen praktijk als in het Ierse schoolsysteem. Zij heeft uitgebreide ervaring als schoolpsycholoog in het begeleiden van deze kinderen en is opgeleid in de gedragstherapie en de ACT. Zij studeerde af op onderzoek naar de mogelijkheid om op basis van de Relational Frame Training de intellectuele mogelijkheden van kinderen te vergroten. Dr. Cassidy is op dit moment hoofd van een kliniek voor kinderen met leer- en gedragsmoeilijkheden en is parttime docent voor de vakken Onderwijspsychologie en Ontwikkelingspsychologie verbonden aan het Froebel Institute, National University of Ireland, Maynooth. Ze is ook lid van de American Psychological Association en vervult een bestuurstaak (National Educational Psychological Service in Ireland, Scheme for Commissioning of Individual Psychological Assessments (SCPA).Onze Missie


Het is ons streven om hoogkwalitatieve methoden uit de gedragsanalyse beschikbaar te maken via het internet, zodat kinderen en volwassenen, waar ook er wereld, kunnen profiteren van gedragstherapeutische leermethoden die voorheen doorgaans alleen via langdurige therapeutische trajecten worden aangeboden.

De training die wij online aanbieden en die in Nederland gepaard zal gaan met uitstekende ondersteuning door een SMART Coach, opgeleid door onze Nederlandse partner LerendBrein, zal iedereen een steun in de rug bieden bij het realiseren van het intellectuele potentieel en het op een zinvolle manier kunnen bijdragen aan de maatschappij.