Breintraining Online

Breintraining Online

Onze online breintraining is waarschijnlijk de beste manier om de hersenen uitdagen om harder te werken, terwijl ondertussen het geheugen en IQ verbeterd worden. In het digitale tijdperk, kan informatie-overload en een langere levensduur een grote belasting voor de hersenen met zich meebrengen. Ook in het onderwijs is er nog maar weinig tijd om leerlingen te begeleiden om met meer gemak te leren en kennis te verwerven.

Onze online breintraining zal het geheugen verbeteren, het IQ verhogen, en helpt de hersenen om de spreekvaardigheid te ontwikkelen en de verwerkingssnelheid te verbeteren. Dit is wat door tienduizenden mensen, die serieus bezig zijn met het verbeteren van hun intellectuele vermogens, wordt ervaren.

Smart Breintraining van RaiseYourIQ is de wetenschappelijk bewezen manier om IQ te verhogen met 20-30 punten, terwijl het ook helpt om sneller te denken, beter te concentreren, en minder te vergeten en dat met slechts drie 20-30 minuten sessies per week. Smart Breintraining heeft meer dan 70 Levels in 3 modules, is ontwikkeld door psychologen en is een klinisch bewezen breintraining die het de hersenen cognitief vermogen van de hersenen verbetert. Het is een gemakkelijk toepasbaar programma voor iedereen, kind of volwassene.

RaiseYourIQ biedt de beste online breintraining oefeningen plus GRATIS bonus brein oefeningen. Ten eerste is er onze "N-back training" gericht op het verbeteren van “vloeibare” intelligentie. Daarnaast kan een gebruiker onze "Breinsnelheid" oefening doen om het denktempo te verhogen. Ook gratis is "Breinflexibiliteit", die ontworpen is om multi-tasking te verbeteren. De vierde gratis brein oefening is "Breingeheugen" die geschikt is om het geheugen verbeteren.

Wetenschappers en schoolpsychologen bevelen nu onze online brein training aan vanwege de bewezen effecten op de IQ-score, schoolprestaties en algemene intelligentie. Breintraining online vergt wel doorzetten en discipline om een ​​scherper, slimmer en fitter hersenen te krijgen. Bij RaiseYourIQ zien we dat de meeste mensen met twee of drie sessies per week, van twintig tot veertig minuten per keer hun intelligentie sterk verbeteren. Een periode van ongeveer drie maanden training wordt aanbevolen voor het beste resultaat. We zien dan IQ winsten van tussen de 10-30 punten, terwijl sommige anderen zelfs een verbetering van 40 punten laten zien.

Dus onze online breintraining zal niet alleen helpen om een fitter brein te krijgen, het verhoogt ook IQ en “vloeibare” intelligentie. Deze effecten werken door op school, testen examens en in het bedrijfsleven.